Wie is Hanneke?

Mijn naam is Hanneke, ik ben geboren op 19 november 1964. Na mijn opleiding aan de PABO in Amsterdam ben ik in 1989 mijn arbeidzame leven begonnen als onderwijzeres op een school voor moeilijk lerende kinderen. Na enkele jaren ben ik in het gewone basisonderwijs gaan werken. Mijn loopbaan als onderwijzeres heeft 24 jaar geduurd en ik heb mij gedurende deze periode verder ontwikkeld door het volgen van vele opleidingen en cursussen.

Een overzicht van de meest relevante opleidingen die ik heb gevolgd:

  • 1988: PABO
  • 1993: Yoga docente
  • 2001: Voetreflextherapeut
  • 2004: Helend Tekendocent
  • 2004: Reiki 1 en 2
  • 2007: Touch for Health 1 en 2
  • 2013: Spiritueel Therapeut
  • 2016: Yin yoga
  • 2017: Aerial yoga, Stoel yoga en Yin yoga
  • 2018: Yin yoga teachers training

Ik heb altijd al een passie gehad voor het wel en wee van de mens. Ik heb al die jaren in het onderwijs talloze kinderen voorbij zien komen, maar ook hun ouders. Spontane, makkelijk lerende kinderen, maar ook moeilijk lerende kinderen, sommige met een stoornis of hooggevoelige kinderen. Na afronding van mijn studie tot Spiritueel Therapeut ben ik mijn eigen praktijk gestart, Bij Hanneke. Sinds 2018 richt ik mij volledig op het beoefenen van de yoga en meditatie lessen.

De naam Bij Hanneke komt voort uit mijn ultieme wens om mijn ervaring en al mijn opgedane kennis en ervaring in te zetten om u zelf weer fit en gezond te laten voelen.