Aurareading en healing

Wat is Aura reading en healing?

Je aura is het energielichaam, de uitstraling van je lichaam en je geest. Alles wat je denkt en voelt straal je uit, in alle kleuren van de regenboog. Aura reading is een techniek, waarbij de energie van de auraveld, het energetisch lichaam wordt gelezen. Het geeft inzicht in jezelf en je situatie, en ordent de hoofd- en bijzaken in je leven. Het gaat over wie jij echt bent en wat je van daaruit werkelijk wilt. Een aura reading vertelt waar je jezelf nog afremt en geeft inzicht in de levensprocessen en wat je zou kunnen toepassen om bepaalde situaties aan te gaan en te veranderen.

Zonder oordeel over of iets goed of slecht is geeft een aura reading je inzicht en bevestiging over waarom je dingen doet zoals je ze doet. Het laat zien hoe allerlei situaties met elkaar verbonden zijn en daardoor invloed op elkaar hebben. Een aura reading stimuleert je om nieuwe stappen te ondernemen.

Daar waar Aura reading gaat over het lezen van de Aura gaat het bij Aura healing over het helen van het Aura veld.

Hoe pas ik dit toe?

Aura reading is een techniek, waarbij de energie van de auraveld, het energetisch lichaam wordt gelezen. Daarbij zitten de cliënt en de therapeut tegenover elkaar op een stoel. Iedere laag, ook wel chakra genoemd, geeft informatie over de persoon, zijn ontwikkeling en (energetische) blokkades. Er zit in de lagen informatie opgeslagen die tijdens een reading zichtbaar wordt. Iedere chakra vertegenwoordigt een bepaald aspect binnen de persoonlijke ontwikkeling.

Deze techniek kan heel goed bij de hooggevoelige mens ingezet worden om tot inzichten te komen, wat er op onbewust niveau speelt en wat nu gezien mag worden. Inzichten kunnen leiden tot een bewustwordingsproces van de hooggevoelige cliënt.

Bij Aura healing ligt de cliënt op de behandeltafel. De therapeut voelt het auraveld met haar handen en zal het energiesysteem herstellen en in balans te brengen. Dit doet de therapeut door te vegen, te kammen en te plukken. Je werkt vanuit de klacht van de cliënt en daarbij wordt ook het meridiaanstelsel in gezet met de meridiaanpunten. Een mooie techniek om fysieke klachten te behandelen.