Praktijk Bij Hanneke

Bij Praktijk Bij Hanneke begint innerlijke groei bij jezelf. De mens staat centraal. Na mijn loopbaan in het basis- en speciaal onderwijs ben ik in 2013 Praktijk Bij Hanneke gestart. Sinds maart 2015 ben ik Yogaschool Bij Hanneke begonnen en per 1 maart 2022 heb ik de yogaschool overgedragen aan Samira Loswijk. Ik blijf betrokken als yogadocent op de donderdag.

Heeft u behoefte aan persoonlijke groei of ontwikkeling? Of is er sprake van concentratieproblemen of heeft u moeite om overzicht te houden in deze snelle wereld en geeft dit stress? Herkent u een van deze problemen of heeft u gewoon behoefte om meer over u zelf te weten te komen? Neem uw gevoelens en emoties serieus en vraag tijdig om hulp. Ontspannende Yoga en meditatie oefeningen kunnen u daar bij helpen.

De lessen zijn gericht op het lichamelijke (Hatha Yoga) en op de geest (Raja Yoga)en sinds twee jaar heb ik mij bekwaamd in de yin yoga. Met groepen van maximaal 14personen beoefenen wij Yoga en meditatie. U kunt bij mij terecht voor ontspannende yin yoga lessen, maar ook voor yin/yang lessen ook wel Anicha yoga genoemd. Anicha is Sanskriet voor verandering. De Boedha gebruikte het woord om aan te duiden dat alles vergankelijk is in het leven. Dat niets blijft zoals het is.

Als u vragen heeft, neemt u dan gerust contact met mij op.
Tot ziens!